FuturaJet

Új lámpákat vásárolnál? Így újítsd fel otthonod!

A divatlámpák egyre népszerűbbek az otthonokban. Nem csoda, hiszen olyan kiegészítői tudnak lenni egy-egy helyiségnek, amik hihetetlenül fel tudják dobni a hangulatot. A hagyományos csillárok még mindig sok helyen népszerűek, azonban ezek ideje sok modern otthonban leáldozott már. Helyette eljött a dizájn lámpák korszaka. Lássuk milyen modern lámpamegoldások vannak és hol érdemes elkezdenünk a kutakodást, ha egy ilyen lámpát vásárolnánk:

LED szalag: az igazi hangulatos világításért

LED szalagot számtalan helyre fel tudunk helyezni. Legtöbbször a mennyezet és a fal találkozásához tesszük, így körbefuttatva a szalagot, ami aztán hangulatos világításként megvilágítja szobánkat. De LED szalagot felrakhatunk a tükör köré, a polcokhoz vagy éppen a lépcső hajlatokhoz. Szuper világítási megoldás, amit mindenkinek érdemes kipróbálni, aki szereti a különleges dolgokat.

Dizájn ledes csillár

Ha a hagyományos megoldásokat már elengedtük, akkor érdemes a dizájn lámpák között kutakodnunk. Egy ilyen csillár rendkívül jól mutat a nappalinkban vagy a hálószobánkban. A csillárokon kívül egyedi alakzatú fali lámpák között is válogathatunk, ha éppen az zámunkra a szimpatikusabb. Bármelyiket is választjuk egyedi és modern hangulatot tudunk kölcsönözni otthonunknak. Ma már például a konyhákban is rendkívül népszerűek a konyhaszigetek, melyek fölé lelógó hosszú lámpabúrás testeket tesznek fel. Szuperül mutat, mi imádjuk!

Itt kezdd el a keresgélést

Hogy hol tudod beszerezni az említett lámpákat?  Az Anro led lámpái például kiváló választások lehetnek. Hagyományos lámpáin kívül dizájn fali, csillár lámpákat, led szalagokat és egyéb világítási termékeket is kínál hatalmas választékban. De bármilyen online webshopban kutakodhatunk a megfelelő termékek után. Ha pedig a tapintás hívei vagyunk, akkor járjuk be a környékünk boltjait, ahol lámpatestek közül válogathatunk. Az azonban igaz, hogy online sokszor nagyobb választék közül válogathatunk. Ha pedig nem tetszik a termék, akkor könnyedén visszaküldhetjük azt.

Ha nincs előre elképzelésed, hogy milyen lámpát szeretnél, akkor sincs semmi gond, hiszen megannyi lakberendezési blog áll a rendelkezésünkre. Csak olvasgassunk el néhányat, gyűjtsünk ötleteket majd szerezzük be otthonunkba a számunkra legszimpatikusabbakat. Vásárlásra és otthonújításra fel! 🙂