FuturaJet
IBC tartály a Schoeller Alliberttől

Tárolóeszközök jelentősége a logisztikában

Miért fontosak tárolóeszközeink?

Tárolóeszközeink jelentősége egyértelműen megkérdőjelezhetetlen. Szinte bármilyen termék előállításával vagy forgalmazásával foglalkozik vállalkozásunk, biztosan szükség lesz tárolóegységekre. Megfelelő tárolóegységek nélkül a termékek szállítása, raktározása, nem kivitelezhető biztonságosan. Az hogy milyen eszközöket is használunk a raktározáshoz természetesen az árucikkeink jellegétől  függ. Egy valaminek viszont biztosan közösnek kell lennie, ez a valami pedig a minőség. Minőségi tárolóeszközök nélkül felesleges kockázatnak tesszük ki árucikkeink épségét.  Legyen szó, rekeszekről, tartályokról, kármentő tálcáról vagy akár egy egyszerű raklapról.

Honnan érdemes tárolóeszközöket vásárolni?

A tárolóeszközök vásárlásához mindenféleképp olyan vállalkozást válasszunk amely megfelelő minőségben állítja elő azokat.  Sokan igyekeznek spórolni tárolóeszközeik árán, de általában kiszokott derülni hogy ez egy rendkívül rossz stratégia. Az emberek nagy része például használt tárolóeszközök vásárlásához folyamodik. Ez azért rossz döntést mert ugyan jóval olcsóbbak így a tárolóegységek, hatalmas kockázatot vállalunk a vásárlással.  Általában tárolóegységekből nem egyet szokott vásárolni az ember, több száz rekesz minőségének ellenőrzésre pedig kivitelezhetetlen szokott lenni.

Melyik céget tudnám ajánlani?

Én személy szerint a Schoeller Allibert-et ajánlom. Minden tárolóeszközük kiemelt minőséget képvisel a piacon. Ha náluk vásárolnunk nem kell azon aggódnunk vajon biztosítottuk-e a megfelelő biztonságot termékeink számára. Rendkívül széles termékválasztékkal rendelkeznek. Vásárolhatunk tőlük, műanyag rekeszeket, húsos ládát, raklapokat, IBC tartályokat…. Az IBC tartály a Schoeller Alliberttől például biztosan remek választás, ha épp ilyen tartályokra lenne szükségünk. Az előállításához kizárólag időtálló minőségi alapanyagokat használtak fel. Garantáltan nem fog minket csalódás érni innen vásárolunk.

Tárolóegységeink  használata

Azon kívül hogy tárolóeszközeinket nem mindegy honnan és milyen minőségben vásároljuk meg, fontos hogyan is használjuk őket. A rendeltetésszerű használat rendkívül lényeges. Hiába vásárolunk minőségi tárolóeszközöket ha olyan termékeket rakunk bele amelyek raktározására vagy szállítására valójában nem alkalmasak. Tárolóeszközök vásárlása után tehát ezt is feltétlen tartsuk szem előtt.