FuturaJet
különleges mintázatú kárpit anyag

Különleges mintázatú kárpit anyagot keresel? Akkor tudjuk hova fordulj!

Bár tudjuk, hogy csábító, de felesleges megválnunk régi kanapénktól, fotelünktől. Természetesen mindig izgalmas egy új bútort vásárolni, de miért ne kaphatnánk meg ugyanezt az érzést a régi bútorunk újravarázsolása által? Cikkünkben összegyűjtjük, hogy miért a bútormegújítás mellett tedd le a voksod, illetve azt is megmutatjuk, hogy hova érdemes fordulnod bútorfelújítás kapcsán:

Miért válasszam a bútorfelújítást?

  1. Nem kell hosszú időt töltenünk az új bútor kiválasztásával. Ha már amúgy is van a szobába tökéletesen passzoló darabunk, ami ráadásul extra kényelmes is, akkor teljesen feleslegesen veszünk újat. Bejárhatnánk akár 4-5 bútorboltot is, mire megtalálnánk azt, ami megfelel az elvárásainknak. Bútorfelújítás során nem kell mást tennünk, csak felvennünk a kapcsolatot egy kárpitos műhellyel vagy restaurátorral.
  2. Pénzben sem mindegy.  Mivel egy kész bútordarabot szükséges csak restaurálni vagy újrakárpitozni, így anyagilag is jobban jöhetünk ki, mint egy több százezres bútor megvásárlásával. Bútorfelújítással tehát nem csak időt, hanem pénzt is spórolhatunk.
  3. Eszmei érték megőrzése.  Bútorfelújítással régi darabunk eszmei értékét is megőrizhetjük. Ez különösen fontos és jelentős akkor, ha az adott bútordarabot szüleinktől, nagyszüleinktől vagy egyéb rokonunktól kaptuk. Természetes, hogy nincs szívünk megválni tőle.

Különleges mintázatú kárpit anyag, restaurálás szakértőkkel

Ha a bútorfelújítás mellett döntöttünk, akkor örömmel segítünk hova érdemes fordulnod. Az Arany Fotelnél szeretettel és profi szakértelemmel várnak. Vállalják bútorok teljes restaurálását, újrakárpitozását. A legjobb az egészben, hogy ingyenes helyszíni felmérést és bútorszállítást biztosítanak nekünk, így teljesen kényelmesen intézhetjük velük bútordarabunk felújítását. Nekünk nem kell mást tennünk, csak kiválasztani az új bútorszövetet, amit régi kedvencünkön szeretnénk látni.  Az Arany Fotelnél számtalan különleges mintázatú kárpit anyag közül választhatunk prémium minőségben. A végeredmény miatt így garantáltan nem kell aggódnunk, biztosan találunk olyan anyagot, ami passzol a lakásunkhoz és az ízlésünkhöz.

Sikerült rávennünk, hogy a bútorfelújítás mellett dönts? Nagyon örülünk, vágj neki ennek a remek kalandnak!