FuturaJet

Kreatív ajándék ötletek nőknek

Férfiként mindig hatalmas bajban vagyunk amikor nőknek kell ajándékot keresnünk. Sokszor nem is tudjuk, hogy igazán mire vágynak. Néha pedig mikor magabiztosan veszünk valamilyen meglepetést a végén kiderül, hogy mégsem tetszik nekik. Azonban olyan esetekben amikor csak egy apróságot kell beszereznünk és nem akarunk se alá, se fölé lőni nagyon a költségvetéssel, van egy jó tippünk. Ezek a kreatívok ajándék ötletek nőknek:

  • Ne gondolkozzunk! Találjunk 2-3 könnyű megoldást gyorsan, majd azokból keressük meg a legkívánatosabb verziót.
  • Ne induljunk shoppin utakra. Szerezzük be a meglepit webshopon keresztül.
  • Tegyünk hozzá valamilyen érzelmi pluszt. Egy tárgyat önmagában nem fog szeretni egy nő. Társítsunk az ajándékhoz egy jó sztorit, vagy utaljunk vissza arra, hogy miért is ez jutott az eszünkbe róluk.

kreatív ajándék ötletek nőknek

A legjobb választások között vannak az olyan eszközök mint a használati tárgyak, némi díszítéssel. Nyomtatott pólók, ruhadarabok, illatosított gyertyák, apró használati eszközök amik gyorsan tönkre mennek. Még jobbak lehetünk, ha pár száz forintos csomagolásba, ajándéktáskába rakjuk ajándékunkat egy kis aranyos üzenettel. Ha a tálalás profi egy közepes ajándék is nagy örömet fog okozni a nőknek.