FuturaJet
gépjárművek eredetiségvizsgálata

Hová vigyük szervizbe autónkat?

Hogyan érdemes szervizt választani?

A megfelelő autószerviz kiválasztása általában gondot szokott okozni az embereknek. Sajnálatos módon egyre nehezebb megbízható munkájára igényes autószervizt találni, ahol nem akarják átverni az embert. Sok autószerviz visszaél a laikusok hozzá nem értésével és sokkal nagyobb összegeket számol fel bizonyos beavatkozásokért vagy alkatrészekért.

Érdemes olyan szervizt választani amely  minél széleskörűbb szolgáltatásokat nyújt, így nem kell különböző problémákkal különböző szervizekbe rohangálni.  Senki sem szereti mindig új helyre vinni az autóját, törekedjünk arra hogy mindent ugyanott megtudjunk csináltatni. Például egy helyen feltudják készíteni műszaki vizsgára, értsenek a motorjavításhoz, futómű javításhoz, vagy a gépjárművek eredetiségvizsgálata se okozzon problémát. Mielőtt elvisszük valahová szervizbe autónkat gyűjtsünk be a helyről minél több információt. A legjobb az ha személyesen beszélünk olyanokkal akik szintén igénybe vették a műhely szolgáltatásait, de ha erre nincs lehetőségünk az is jó lehet ha internetes véleményeket olvasunk.

Kit ajánlanék?

Személy szerint a KGYD Autószerviz szolgáltatásait ajánlanám. Rendkívül széleskörű szolgáltatásokkal rendelkeznek. Szinte bármilyen problémával fordulhatunk hozzájuk. Futómű javítás, motor javítás, olajcsere, műszaki vizsgára való felkészítés, eredetiségvizsgálat, egyik sem okoz problémát számukra.  A szervizben dolgozók mindegyike valódi szakértője a szakmának. Minden dolgozó kellő tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkezik és nagy jelentőséget tulajdonít az általuk végzett munka minőségének.  Érdemes ellátogatni a weboldalukra ahol számos hasznos információval gazdagodhatunk.

Milyen is egy igazán jó szerviz?

Egy igazán jó szervizben az autó bármilyen problémáját orvosolni tudják.  Dolgozóik rendelkeznek azzal a tapasztalattal és hozzáértéssel mellyel minőségi munkát tudnak végezni. Megkérik az árát munkájuknak, de soha nem akarják átverni az embert. Nagy hangsúlyt fektetnek a vevői elégedettségre. Fontos számukra hogy visszajáró ügyfélkört alakítsanak ki, ezért kizárólag minőségi munkát adnak ki kezeik közül.  A lehető legrövidebb határidővel dolgoznak, precízek, mindenből megpróbálják kihozni a lehető legjobbat