FuturaJet
autós fedélzeti kamera

Hogyan tegyük egyszerűbbé és kényelmesebbé a vezetést?

Manapság szerencsére rengeteg autós kiegészítő áll rendelkezésünkre amelyek segítségével kényelmesebb és egyszerűbb lehet a vezetés. A cikk célja ismertetni néhány terméket azok közül melyeket érdemes lehet beszerezni.

Fóliák autóra

Sokan még mindig abban a tévhitben élnek hogy autófóliákat kizárólag olyanok vesznek akik tuningolni szeretnék az autójukat. Az autófóliáknak számos előnye van, egyáltalán nem csak tuning céllal lehet őket megvásárolni. Ha valódi védelmet szeretnénk ablaküvegünkre vagy a karosszériára, akkor feltétlen érdemes elgondolkodni autófólia vásárlásán. A fóliák használata nem csupán az esztétikumról szól. Remek védelmet nyújtanak a karcolások és a különböző időjárási viszontagságok ellen. Ablaküveg fóliák használatával sokkal kényelmesebb illetve biztonságosabb a vezetés, hiszen  remek sötétítéssel bírnak és megszűrik a káros napsugarakat. Megakadályozza hogy a nap a szemébe süssön bent tartózkodóknak. Nagy százalékban alakulnak ki balesetek azért mert a vezetőt éppen elvakította a napfény. Ablaküvegfóliákkal tehát a balesetek kockázatát és mérsékelni lehet valamelyest.

Autós fedélzeti kamera

Rengeteg embernek főleg a kevesebb rutinnal rendelkezők számára okozhat problémát a parkolás. Mázli hogy a modern technika segítségünkre van, hiszen egy tolatókamerával nagyban megkönnyíthetjük magunknak a hátrafelé végzendő manővereket. Manapság szinte bármilyen autóba beszerelhetők ezek a kamerák. A műszerfalon egy monitoron tisztán láthatunk mindent ami hátunk mögött történik ezért sokkal nagyobb magabiztossággal vághatunk bele a tolatásnak vagy parkolásnak. A fedélzeti kamera autózáshoz remek dolog. A rendszer figyelmeztet ha túl közel megyünk egy tárgyhoz adott esetben például egy másik autóhoz, így szinte lehetetlen hibáznunk. Ha egy kicsit is úgy érezzük nem parkolunk elég magabiztosan akkor érdemes vásárolni egy tolatókamerát. Rendkívül nagy segítséget nyújthat számunkra. Rengeteg műszaki webáruházban hozzájuthatunk ilyen kamerákhoz, de sajnos nem minden webshop árul valóban minőségi termékeket, ezért mindig legyünk nagyon körültekintőek vásárlás előtt. Ne az olcsó ár legyen az első számú szempont, különben szinte biztosan csalódni fogunk a termékben.