FuturaJet
Bastard

Bastard, a vicces pólók webáruháza

A vicces pólókat mindenki szereti, legyen az ember bármilyen idős. A fiatalok és az idősek egyaránt meg tudnak mosolyogni egy humoros mintát, amivel így jókedvet tudunk varázsolni mások szívébe, még ha csak egy pillanatra is. Ne vessük el tehát sem ajándék ötletként, sem pedig pusztán a mindennapokra magunk számára. Viszont senki sem szereti, ha pár mosás után tönkremegy a választott felsője, vagy kikopik róla a nyomat. Mindenképp fontoljuk meg tehát, hogy honnan szerezzük be a humoros mintájú ruhákat. Mivel ha nem magunknak vesszük, hanem meglepetésnek szánjuk valakinek például, elég nagy lebőgés lehet a vége.

Szerencsére azonban vannak gyártók, akik elkötelezték magukat a minőség mellett, és azóta is hűen tartják magukat kezdeti elveikhez. Ezek közül az egyik, már régóta  piacvezető vállalkozás a Bastard póló webshop!

Minőségi, egyedi nyomatok

A Bastard webáruház termékeinek egyik meghatározó eleme a kiváló minőség. Miután szitanyomással készítik árucikkeiket, azok még évek múltán is megfelelő állapotban lesznek.  Nem kell félni, amikor tőlük rendelünk vicces mintás cuccokat, hogy pár mosás után a nyomat kikopik vagy teljesen leválik, mint a hagyományos póló nyomtatási eljárások esetében.

A másik dolog, amivel kitűnnek a tömegből, az az egyediség. Tekintettel arra, hogy saját grafikusokból állók csapatuk kimondottan ügyel arra, hogy hozott ötletekből állítsák elő a mintákat, biztosan nem fog velünk szembejönni a nyomat az utcán. Kizárólagos licencjog, új grafikusok támogatása, kéthetes visszaküldési lehetőség, ez a Bastard.

 

Számtalan mintás textília

Ha esetleg hidegebb időre is el kéne egy laza, vicces pulcsi, akkor sem kell máshova rohangálni. A Bastard weboldalán pulóverek, overálok és zoknik is megtalálhatóak, valamint válltáskák, törölközők, hátizsákok, kitűzők és még alsóneműk is. Természetesen nemcsak pasiknak, hanem nőknek és gyerekeknek is szolgálnak mindenféle humoros textíliával.

Amennyiben prémium minőségű nyomatos pólókat szeretnénk, amelyeket mindenki garantáltan megirigyel majd, akkor semmiképp ne menjünk el a Bastard kínálata mellett. Szülinapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra és bármilyen más alkalomra kiváló ajándék.