FuturaJet
Bastard ajándékok

A tökéletes meglepetésbuli

Meglepetésbulit szervezni valamelyik szerettünknek vagy barátunknak nem is olyan egyszerű feladat. Sok esetben komoly szervezőkészséget igényel a társaság összehívása, a hely lefoglalása és a megfelelő ajándékok beszerzése. Egyedül biztosan nehezebben megy a a buli megvalósítása, ezért nem árt, ha egy-két személyt megkérünk arra, segítsen be az előkészületeknél. Már a kezdetek kezdetén be lehet vonni néhány barátot az ötletelésbe, mert sosem lehet tudni, kinek, mikor és hogyan jut eszébe a legjobb idea. Természetesen az sem árt, ha előzetesen az interneten gyűjtünk pár példát, amelyekből inspirálódhatunk. Sokan meg szokták osztani tapasztalataikat a különböző fórumokon, oldalakon, érdemes ezeket is szemügyre venni.

A helyszín kiválasztása

Az egyik legnagyobb fejtörést a helyszín kiválasztása szokta okozni. Vannak, akik egyszerűen meg tudják ezt oldani a lakásban, de sokaknak nincs akkora nappalijuk, ahol elférhetne egy nagyobb társaság. Így a külső helyszíneket kell górcső alá venni: éttermeket, szórakozóhelyeket, bárokat. Ha megvan az alapkoncepció, például kitaláltuk, hogy szeretnénk a bulin bowlingozni, akkor egy olyan helyen foglaljunk asztalt vagy termet, ahol ezt meg is lehet tenni. De lehet csak egyszerűen iszogatásról is szó, erre pedig tökéletesen megfelel egy helyi kocsma vagy pub is.

Az ajándék kiválasztása

Ha sikerült minden ismerőst és barátot meghívni a bulira, akkor már csak az ajándék kiválasztása maradt hátra. Ez is sokszor komoly kihívást jelent, főleg akkor, ha már nagyon sokszor ajándékozunk az illetőnek. A Bastard pont hu oldalon sok kreatív meglepetés szerezhető be: ilyen a feliratos póló, a vicces zokni és humoros rajzokkal teli alsónemű. Természetesen az ajándék kiválasztása attól is függ, hogy hány éves és milyen beállítottságú személynek vásároljuk azt. A legegyszerűbb, ha az érdeklődési körökből indulunk ki. Ha szeret filmezni, akkor kedvenc filmjével kapcsolatos ajándékot válasszunk. Ha szívesen sportol, akkor pedig valamilyen sporteszközt. Ezekkel biztosan nem lőhetünk mellé.