Magunkról

 21

A Movinnov Kft. egy Boeing 737 NG repülőgép szimulátort üzemeltet a Futura Interaktív Természettudományi Élményközpont II. emeletén. Ajándékozza meg önmagát vagy családtagjait, barátait a világ egyik legnépszerűbb utasszállító repülőgépének vezetésével, és látogassa meg a Futurát.

 

A repülés élményét pilótánk segítségével élheti át, aki röviden ismerteti a repülőgép főbb kezelő szerveit, segít a repülés végrehajtásában, de a repülőgép irányítását, a le- és felszállást a látogató hajtja végre. A világ bármely részéről biztosítani tudjuk a felszállást és a landolást, de tudunk ajánlani népszerű repülőtereket, útvonalakat. Választhat, hogy élményrepülést, vagy útvonalrepülést kíván végrehajtani. A repülőgép szimulátor használatához semmiféle előképzettségre nincsen szükség. 

20

 

 A szimulátor a pilótaüléseken kívül 4 utas ülést is tartalmaz, így a megadott óradíjakon egyszerre akár öten is élvezhetik a repülés élményét, és felváltva vezethetik a repülőgépet. Áraink nem személyre, hanem a repülőgép igénybevételének időtartamára vonatkoznak. Szeretettel várjuk Mosonmagyaróváron, a Futura II. emeletén!

 

Nálunk tényleg egy Boeing pilótája lehet!

Facebook
szechenyiterv
Login